ΛΑΜΙΑ

Μιλάει με Ντακόλ η Λαμία

Μιλάει με Ντακόλ η Λαμία
Ντακόλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λαμία ψάχνεται για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον Αλεσάντρε Ντακόλ, που έπαιζε για μια διετία στη Χάμιλτον και παλαιότερα σε Ολυμπιακό - ΑΕΚ. (VIDEO)

Έναν παλιό μας γνώριμο θέλει να αποκτήσει η Λαμία. Οι νεοφώτιστοι στη Super League δεν έχουν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με τον Αλεσάντρε Ντακόλ!

Ο Βραζιλιάνος σε ηλικία 31 ετών, πλέον, έπαιζε στη χώρα μας από το 2004 μέχρι το 2015! Αρχικά για τον Ολυμπιακό και ακολούθως για Κέρκυρα, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ! Με την Ένωση αγωνίστηκε σε Γ' και Β' Εθνική, ενώ την τελευταία διετία έπαιζε στη Σκωτία, στη Χάμιλτον.

Με τον προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ, είχε συνεργαστεί το 2005-2006 στην Κέρκυρα, όταν μαζί είχαν οδηγήσει τους Φαίακες στη Super League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 29 ματς και σημείωσε επτά γκολ, ενώ το 2015-2016 κατέγραψε 15 συμμετοχές, στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Στην ομάδα της Χάμιλτον ο Ντακόλ είχε συμπαίκτες δύο Έλληνες, τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Γιώργο Σαρρή. Τον προηγούμενο Ιούνιο αποχώρησε από εκεί. Ο Βραζιλιάνος είναι σε συζητήσεις με τη Λαμία και μένει απλά να φανεί εάν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, ώστε να πέσουν υπογραφές.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ