ΛΑΜΙΑ

Με Βουό στη Ριζούπολη η Λαμία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ταξίδεψε για την Αθήνα με τον Πατρίκ Βουό, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των "κυανόλευκων" μετά από 50 ημέρες. Εκτός ο τραυματίας Αναστασιάδης και οι... φευγάτοι Ντακόλ και Κρισάντους.

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται το Σάββατο (25/11, 17:15) στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ένα νέο πρόσωπο είχε η αποστολή της ομάδα της Φθιώτιδας. Σε αυτήν επέστρεψε ο Ιβοριανός επιθετικός, Πατρίκ Βουό, o οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 2 Οκτώβρη και την εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου (1-0).

Εκτός έμεινε ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα και οι Αλεσάντρε Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν από τους "κυανόλευκους" καθώς δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Μετά από έντεκα ματς η Λαμία έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, ο Απόλλων 10 και βρίσκεται στην προτελευταία (15η).

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ