ΛΑΜΙΑ

Με βασικούς για την πρόκριση η Λαμία

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με όπλο τη νίκη (4-1) στα χιόνια, η Λαμία πηγαίνει με βασικούς στη ρεβάνς του "Απόστολος Νικολαΐδης" για την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη στη Φθιώτιδα ο Ορτέγκα, προχωράει του Άρσε.

Μπορεί ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, και οι συνεργάτες του να μην έβαζαν σε πρώτη μοίρα το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά η μοίρα αλλιώς τα έφερε.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς (4-1) στο χιονισμένο τοπίο του ΔΑΚ Λαμίας έχει βάλει τους "κυανόλευκους" σε θέση πρόκρισης. Αυτό θα κληθούν να υπερασπιστούν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τη ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (10/1, 19:30).

Και θα το κάνουν με βασικούς. Εκτός αποστολής είναι οι Πίτκας, Παπαργυρίου, Φράγκος, Λινάρδος, Μπουλούλης και Καραγιάννης. Έτσι κι αλλιώς, κανείς εξ' αυτών δεν θα ήταν βασικός.

Όλοι οι υπόλοιποι βασικοί εντός αποστολής. Αναλυτικά αυτή αποτελείται από τους: Μελίσσα, Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Αναστασόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλο, Μανιά, Πατσαρουχα, Βάντερσον και Βουό.

Στο μεταγραφικό "μέτωπο", οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται. Ο Αρμίτσε Ορτέγκα θα είναι την Τετάρτη (10/1) στη Φθιώτιδα για να ξεκινήσει προπονήσεις. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, πλέον μένουν τα τυπικά. Οι ανακοινώσεις μόνον, δηλαδή.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το πρωί για το ενδιαφέρον για τον 28χρονο Μεξικανό ύψους 1.90 μ. επιθετικό, Νοτονιέλ Άρσε. Κι αυτή η περίπτωση είναι σε καλό δρόμο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ