ΛΑΜΙΑ

Με τέσσερις απουσίες η Λαμία κόντρα στον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τους Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Κουτρομάνο και τον τιμωρημένο Ασίγκμπα.

Η Λαμία υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League. Στην προσπάθεια αυτή ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Κουτρουμάνος ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ασίγκμπα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς τους τραυματίες Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Κουτρομάνο και τον τιμωρημένο Ασίγκμπα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Λαμία τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (29/4, 19:00) στο ΔΑΚ.

Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ