ΛΑΜΙΑ

Με Ντακόλ στην Τούμπα η Λαμία

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Πατρίκ Βουό, αλλά με τον Αλεσάντρε Ντακόλ για πρώτη φορά σε αποστολή η Λαμία, καλείται να κοιτάξει στα μάτια τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Κυριακή (15/10, 16.00).

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής (15/10, 16.00), για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι Φθιωτοί, που ύστερα από έξι παιχνίδια έχουν επτά βαθμούς, καλούνται να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα.

Για πρώτη φορά διαθέσιμος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Αλεσάντρε Ντακόλ, και μένει να φανεί εάν αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, ή όχι. Ο Πατρίκ Βουό λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός, ενώ νέο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι ο Παναγιώτης Λινάρδος.

Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Φράγκος, αλλά και οι Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Τσέλιος, Πίτκας και Κρισάντους. Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ