ΛΑΜΙΑ

Κόλτσης: "Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Λαμία με τον βαθμό που πήρε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα είναι κοντά στην παραμονή σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, Γιώργος Κόλτσης.

Ο Γιώργος Κόλτσης, άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Λαμίας, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω μιας αδιαθεσίας του έμπειρου τεχνικού που μάλιστα τον οδήγησε στο να φύγει νωρίτερα και από τον πάγκο της ομάδας του.

Ο Κόλτσης υποστήριξε ότι με αυτό τον βαθμό η Λαμία έφτασε κοντά στην σωτηρία της, με βάση και το πρόγραμμα που ακολουθεί. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ένας ακόμη πολύτιμος βαθμός στην προσπάθεια που κάνουμε όλη τη χρονιά για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Νομίζω, ότι αυτό πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς με πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός που πήραμε.

Πιστεύω και με αυτό τον βαθμό που πήραμε σήμερα και με το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία, κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να σωθούμε. Ένας στόχος πολύ δύσκολος από την αρχή της χρονιάς που στο τέλος θα μας κάνει ευτυχισμένους όλους μας που είμαστε μέλη της ομάδος».

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ