ΛΑΜΙΑ

Και πάλι χωρίς Βουό και Ντακόλ, Κρισάντους η Λαμία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει να αντιμετωπίσει και πάλι τις ίδιες απουσίες.

Σε ένα ακόμη ματς ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βουό, Ντακόλ και Κρισάντους έχοντας λιγοστές επιλογές για την επίθεση της ομάδας του.

Ο Βουό δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του ενώ οι Ντακόλ, Κρισάντους δεν έχουν δείξει ακόμα σε θέση να βοηθήσουν την Λαμία. Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό και θέλει να δει από την ομάδα του να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Λιβαδειά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (6/11, 19:30) στη Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό.

Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Κυριακής από τη Λαμία και είναι οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Φράγκος, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον και Τσούκαλος".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ