ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία εξετάζει Σάρλες ντε Σόουζα

Η Λαμία εξετάζει Σάρλες ντε Σόουζα
Σάρλες ντε Σόουζα

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού Σάρλες ντο Βάλε ντε Σόουζα εξετάζει η Λαμία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Διαβάστε το who is who του 23χρονου Λατινοαμερικανού. (VIDEO)

Ο παίκτης που κυνηγά η Λαμία για την επίθεση είναι ο Σάρλες ντο Βάλε ντε Σόουζα. Πρόκειται για Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 2/7/1994 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Chennai City FC, στην Ινδία.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ole της χώρας του. Για τέσσερα χρόνια έμεινε εκεί, στην ακαδημία, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φλουμινένσε, στην οποία και έπαιξε τη σεζόν 2012-2013. Ακολούθησε την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Comercial, με την οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές στο Paulista.

Το 2015 αποκτήθηκε από την Caxias, ομάδα (τρίτης κατηγορίας), όπου έπαιξε σε εννέα ματς. Ακολούθησε η μεταγραφή στην Vejle BK, ομάδα της Δανίας. Εκεί έμεινε μία σεζόν και ακολούθως δόθηκε δανεικός στην πορτογαλική Alvarenga. Τελευταία ομάδα ήταν η Chennai City της Ινδίας.

Ο Σάρλες ντε Σόουζα πέρασε και από τη βραζιλιάνικη Monte Azul, ομάδα στην οποία ανήκει ο Τουράμ της Κέρκυρας. Οι Φθιωτοί λοιπόν καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις. Στην Chennai City έγινε "ήρωας", αφού σημείωσε το γκολ στην πρώτη νίκη της ομάδας στην κατηγορία HeroI-League.

Charles - Goals - 2017 - Chennai City FC from Think Ball on Vimeo.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ