ΛΑΜΙΑ

Έτοιμη η Λαμία για την πρεμιέρα στο γήπεδό της

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για το ματς απέναντι στον Πανιώνιο και πρώτο στο γήπεδο της Φθιωτικής πόλης στην πρώτη κατηγορία. Πάλι εκτός Κρισάντους και Ντακόλ.

Η Λαμία υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας (2/10, 19:30) στο πρώτο ματς που φιλοξενεί το γήπεδο της πόλης στην πρώτη κατηγορία στην παρθενική συμμετοχή των "κυανόλευκων" σε αυτή.

Και θα το κάνει χωρίς απουσίες. Είναι ενδεικτικό ότι κανείς παίκτης των Φθιωτών δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα κι έτσι ο Μπάμπης Τεννές άφησε πάλι εκτός τα δύο τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα, Μακόλεϊ Κριστάντους και Αλεσάντρε Ντακόλ. Άλλωστε, έχουν ενσωματωθεί μεταγενέστερα στην ομάδα και θέλουν ακόμη χρόνο για την πλήρη ένταξή τους σε αυτή.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Φράγκος, Βάντερσον, Βουό και Τσούκαλος.

Η Λαμία μετρά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ