ΛΑΜΙΑ

Επίσημο: Στη Λαμία ο Ποντλόγκαρ

Επίσημο: Στη Λαμία ο Ποντλόγκαρ

Παίκτης της Λαμίας είναι ο 26χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός, Ματέι Ποντλόγκαρ. Δεύτερη μεταγραφή για τους Φθιωτούς μετά τον Ιβοριανό, Πατρίκ Βουό.

Δεύτερη σουπερλιγκάτη μεταγραφή για τη Λαμία, στην πρώτη της συμμετοχή στην πρώτη εθνική κατηγορία. Μετά τον Ιβοριανό φορ, Πατρίκ Βουό, οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 26χρονου Σλοβένου μεσοεπιθετικού, Ματέι Ποντλόγκαρ.

Άλλωστε, είχε δημοσιευτεί και στο Instagram σχετική φωτογραφία με τον Ματέι Ποντλόγκαρ να ποζάρει με το κασκόλ της Λαμίας, συνοδευόμενος από τον Νίκο Τραυλό και τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας είναι γεννημένο στις 23 Φεβρουαρίου 1991 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Τσέλιε, την ίδια ομάδα από την οποία προέρχεται ο νέος τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Μάτιτς Κότνικ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 26χρονος κατέγραψε 32 συμμετοχές με την ομάδα της Σλοβενίας, σημείωσε 5 γκολ, ενώ είχε και 2 ασίστ. Στη χώρα του έχει παίξει κατά το παρελθόν σε NK Interblock, Rudar Velenje και NK Domzale. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί εκτός των συνόρων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Matej Podlogar. O Matej Podlogar είναι γεννημένος στις 23/2/1991. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές, 5 Γκολ & 2 ασίστ με την ΝΚ Celje Σλοβενίας. Ήταν διεθνής με την Κ21 Σλοβενίας".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ