ΛΑΜΙΑ

Έφυγαν από τη Λαμία Ματσούκας, Χριστοφιλέας

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÃÉÙÑÃÏÓ ÐÁËÁÌÉÙÔÇÓ / Eurokinissi Sports)
Ματσούκας EUROKINISSI SPORTS

Λευτέρης Ματσούκας και Τάσος Χριστοφιλέας αποτελούν παρελθόν για τη Λαμία. Η εξάμηνη συνεργασία των Φθιωτών με τους δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχιστεί.

Παρελθόν αποτελούν για τη νεοφώτιστη στη Super League Λαμία οι Λευτέρης Ματσούκας και Τάσος Χριστοφιλέας. Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τη διοίκηση και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 27χρονος επιθετικός Ματσούκας, με τις 17 συμμετοχές και τα 4 γκολ (στο πρώτο μισό με τον Αχαρναϊκό έπαιξε σε 11 ματς και έβαλε 5 γκολ), ανέφερε: "Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λαμίας, που ένιωσα ότι με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Από τη μεριά μου τα έδωσα όλα για τον στόχο της ομάδας. Ήταν ένα πολύ όμορφο εξάμηνο και εύχομαι στην ομάδα της Λαμίας να ζήσει το όνειρο της Super League όπως το έχουν φανταστεί οι φίλαθλοί της".

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM)
Χριστοφιλέας MOTIONTEAM

Ο Τάσος Χριστοφιλέας αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια με τη Λαμία, προερχόμενος από τον Αχαρναϊκό (12 συμμετοχές στο πρώτο μισό). Στο παρελθόν ο 29χρονος δεξιός μπακ έχει παίξει και σε Αήττητο Σπάτων, Κεραυνό Κερατέας, Διαγόρα, Βύζαντα Μεγάρων, Καλλιθέα και Καλαμάτα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ