ΛΑΜΙΑ

Έφερε Φερνάντο Μαρκές η Λαμία

Parma's Fernando Marques of Spain celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Inter Milan, at Parma's Tardini stadium, Italy, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Luigi Vasini)
Parma's Fernando Marques of Spain celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Inter Milan, at Parma's Tardini stadium, Italy, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Luigi Vasini) AP

Στη Λαμία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Ισπανός μέσος με παραστάσεις από La Liga και Serie A, Φερνάντο Μαρκές, για να δοκιμαστεί κι αν πείσει να αποκτηθεί από τους "κυανόλευκους".

Εντείνει τις προσπάθειές της για μεταγραφική ενίσχυση η Λαμία. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Λεονάρντο Μπάιμα, έφθασε την Τετάρτη (27/12) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να ξεκινήσει προπονήσεις, ο Λεοζίνιο παραμένει στα πλάνα των "κυανόλευκων" σε περίπτωση που λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, αλλά οι λύσεις που εξετάζονται στη μεσαία γραμμή είναι αρκετές.

Ενίοτε και ποιοτικές. Στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 33χρονος Ισπανός μέσος, Φερνάντο Μαρκές. Ένας παίκτης με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα (La Liga και Serie A), αλλά κι από το δικό μας (Super League Σουρωτή).

Από το 2007 έως το 2009 φορούσε την "κυανόλευκη" φανέλα του Ηρακλή. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο και παρέμεινε "φρανχιρόχο" μέχρι το 2004, όταν κι ανηφόρισε προς το Σανταντέρ και τη Ράθινγκ. Μεσολάβησαν, βέβαια, δανεισμοί στην Ατλέτικο. Μάλιστα, είχε συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα των "κολτσονέρος".

Το 2006 τον βρήκε στην Καστεγιόν, επιστροφή στο "Μανθανάρες" για την Ατλέτικο και το 2007 ήλθε στη Θεσσαλονίκη για το "Γηραιό". Ακολούθως (2009) επέστρεψε στην Ισπανία. Στη Βαρκελώνη, πιο συγκεκριμένα και την Εσπανιόλ. Το 2010 πήγε στην Ιταλία και αγωνίστηκε στη Serie A με τη φανέλα της Πάρμα, μεσολάβησε ένα μικρό διάστημα στις ΗΠΑ και τη New York Cosmos, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Γουδαλαχάρα στην πατρίδα του.

Photo credits: AP Photo/Luigi Vasini

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ