ΛΑΜΙΑ

Ανανέωσε με Λαμία ο Όμο

FOOTBALL LEAGUE / ×ÁÍÉÁ - ËÁÌÉÁ
Όμο EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος, Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λαμία κι επιστρέφει στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα με τις προσθήκες "τρέχουν" και οι ανανεώσεις στη Λαμία. Μετά την ανακοίνωση επιστροφής του Μιχάλη Φράγκου στους "κυανόλευκους" πήρε σειρά η ανανέωση της συνεργασίας με τον 32χρονο Νιγηριανό αμυντικό μέσο, Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο.

Ο Αφρικανός, ο οποίος βοήθησε τους Φθιωτούς να πετύχουν το στόχο της παρθενικής τους ανόδου από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League, επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά τη σεζόν 2012-2013 και τον Πανιώνιο.

Ο Όμο ξεκίνησε την καριέρα του από την Πομπέντα Πρίλεμπ και ήρθε στην Ελλάδα το 2005 για λογαριασμό του Αιγάλεω. Το 2008 πήγε στον Ηλυσιακό και την επόμενη σεζόν ακολούθησε ο Πανιώνιος. Το 2013 πήγε στον Τύρναβο, έπειτα αγωνίστηκε σε Ερμιονίδα, Κέρκυρα κι Αχαρναϊκό και από το περυσινό καλοκαίρι είναι κάτοικος Φθιώτιδας.

Πέτυχε πέντε γκολ σε 27 συμμετοχές με την ομάδα της Φθιώτιδας τη σεζόν που μόλις τελείωσε, αν και το highlight ήταν η μαγική ντρίμπλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sulaimon Akeem Omo".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ