ΛΑΜΙΑ

Ανανέωσε με Λαμία ο Αναστασιάδης

ΜΕΝΙΔΙ--ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ_ΛΑΜΙΑ  0-3(FOOTBAL LEAGUE)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ///EUROKINISSI SPORT
ΜΕΝΙΔΙ--ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ_ΛΑΜΙΑ 0-3(FOOTBAL LEAGUE)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ///EUROKINISSI SPORT EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, θα φορά τα "κυανόλευκα" και την επόμενη σεζόν καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Φθιωτούς. Στα υπόψιν και ο Μιχάλης Φράγκος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Αναστασιάδη, η απόφασή του προκάλεσε αίσθηση καθώς μετά την πολυετή του παρουσία στη Super League (όπου ήταν παράλληλα κι αρχηγός της Καλλονής), επέλεξε να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Football League.

Η απόφασή του αποδείχθηκε ορθή εκ του αποτελέσματος και για τις δύο πλευρές. Ο Μακεδόνας αμυντικός πανηγύρισε την τρίτη του άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία (μετά από τους Παναιτωλικό και Καλλονή) και η ομάδα της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στη Super League στα 53 χρόνια της ιστορίας της.

Αυτός θα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην πρώτη παρουσία των "κυανόλευκων" στην πρώτη κατηγορία, καθώς Λαμία και Ανέστης Αναστασιάδης ανανέωσαν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αναστασιάδη".

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÓÐÁÑÔÇ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÓÐÁÑÔÇ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ

Η μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζεται στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ένας εκ των στόχων είναι και ο 27χρονος εξτρέμ, Μιχάλης Φράγκος.

Μάλιστα, έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν τα "κυανόλευκα". Ο Φράγκος γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1990 και πέρασε επίσης από Θρασύβουλο, ΠΑΣ Πρέβεζας, Διαγόρα, Πανηλειακό, Φωκικό, Καλλιθέα και Σπάρτη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ