ΛΑΜΙΑ

Ανανέωσε για ένα χρόνο στη Λαμία ο Βάντερσον

Ανανέωσε για ένα χρόνο στη Λαμία ο Βάντερσον
Βάντερσον, Κοκορόγιαννης

Ο Βάντερσον, βασικός συντελεστής της ανόδου της Λαμίας στη Super League, ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του και παραμένει στο δυναμικό των Φθιωτών, παρά το αντίθετο κλίμα που είχε διαμορφωθεί. (PHOTO).

Παίκτης της Λαμίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, κόντρα στο κλίμα αποχώρησης που είχε διαμορφωθεί, ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Έτσι, για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα παίξει με τους Φθιωτούς, αυτή τη φορά στη Super League. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Το 2011-2012 ο Λατινοαμερικανός, όταν έπαιζε στη Δόξα Δράμας, κατέγραψε 13 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Ανανέωσε για ένα χρόνο στη Λαμία ο Βάντερσον
Βάντερσον, Κοκορόγιαννης

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ταχύτατος εξτρέμ έπαιξε σε 33 ματς και σημείωσε 2 γκολ. Παλαιότερα πέρασε από την ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και μια διετία στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Stoiximan.gr Football League (2014-2016). Το απόγευμα της Πέμπτης (6/7) βρέθηκε στη Λαμία και παρουσία του εκπροσώπου του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ