ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωσε Πλιάτσικα η Λαμία

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Πλιάτσικας παρακολούθησε τον αγώνα  Ερμής Κιβερίου-Τροιζηνιακός 4-2, για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας,3/12/2016.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Πλιάτσικας EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό μέσο, Βασίλη Πλιάτσικα, που ήταν πέρυσι στον Πλατανιά.

Η πρώτη προσθήκη της Λαμίας για τη σεζόν 2018-2019 είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι η τέταρτη ομάδα της Super League στην οποία θα αγωνιστεί ο 30χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος έπαιξε σε ΑΕΚ, Πανιώνιο και τελευταία στον Πλατανιά (16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο Πλιάτσικας ξεκίνησε από το Χαϊδάρι, από όπου πήγε στην ΑΕΚ. Εκτός των συνόρων έπαιξε σε Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Άστρα Γκιούργκιου, Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΒασίληΠλιάτσικα.

Ο 30χρονος (14/04/88) μέσος, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Μέταλουργκ, Ντούισμπουργκ, Σάλκε, ΑΕΚ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Η Λαμία έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με Ανέστη Αναστασιάδη, Νίκο Τσούκαλο, Κωνσταντίνο Μπουλούλη και Μάρκο Μπλάζιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ