ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζορμπάς: "Μέσα από τη δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα"

Ζορμπάς: "Μέσα από τη δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα"

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς παρέλαβε την Τρίτη το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής και τόνισε πως θα ήθελε να το αφιερώσει στους συμπαίκτες του και τον κόσμο (VIDEO)

Το βραβείο «Best Goal» (συνδιοργάνωση Super League, ΠΣΑΠ και Nova) της 4αγωνιστικής της Super League OΠΑΠ (Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0) απονεμήθηκε σήμερα, Τρίτη (30/9) στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζορμπά.

Η απονομή έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ (Αλυκές Ποταμού), από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, dr. Aλέκο Κοσκινά. Επιλογή με προφανή σημειολογικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι ήταν αυτός που έκανε, στα τέλη Μαϊου την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση στον ποδοσφαιριστή, ανοίγοντας το δρόμο για την υγιή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Παραδίδοντας το βραβείο στο Ζορμπά, ο κ. Κοσκινάς εξέφρασε την ιδιαίτερη, λόγω των παραπάνω, χαρά του για τη διάκριση του 28χρονου άσου, του οποίου κι έπλεξε το εγκώμιο, τονίζοντας ότι συνδυάζει «το χαμόγελο με την ευγένεια και τη σκληρή δουλειά με το ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο».Ενώ ευχήθηκε να μη χρειαστεί η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου μελλοντικά, ούτε στον ίδιο, ούτε σε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Απ’ την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ζορμπάς, δήλωσε:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί σημείωσα ένα ωραίο γκολ, το οποίος χάρηκε και ο κόσμος και, κυρίως, ένα γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη. Και θα ήθελα, γι’ ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσω θερμά, τόσο τον κ. Κοσκινά, όσο και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, τον Αργύρη Ραψομανίκη, για την πολύ καλή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι, ώστε να επιστρέψω όπως έπρεπε».

Αφού, εξάλλου, περιγράφοντας την φάση του γκολ- τοτέμ του 93’, επανέλαβε ότι « πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω προς το κόρνερ, για να κερδίσω χρόνο, αλλά, όταν είδα ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για... κάτι παραπάνω, το πίστεψα», σχετικά με το πού θα ήθελε να αφιερώσει το βραβείο του, είπε: «Σίγουρα, στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τον κόσμο, γενικά, σε όλη την ομάδα και την Κέρκυρα...».

Ερωτώμενος, για το εάν νιώθει ότι φέτος είναι η χρονιά του, δικαιώνοντας και τα προ ετών καλόλογα του Ριβάλντο για την αξία του, είπε:

«Πάντα προσπαθώ, όπως και όλα τα παιδιά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Νιώθω καλά, μια διάκριση όπως αυτή, πάντα σου μεγαλώνει το κίνητρο και σου ανεβάζει την ψυχολογία, κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη, προκειμένου, μέσω απ’ την ατομικότητα του καθενός μας, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Κλείνοντας με την έκφραση της πίστης του στις δυνατότητες της Κέρκυρας:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που δουλεύει συστηματικά και πολύ. Μέσα απ’ τη δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα...»

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ