ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζαραδούκας: "Τα παρατήσαμε όταν εξασφαλίσαμε την παραμονή"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ζαραδούκας αναφέρθηκε στα σχόλια του τελευταίου διαστήματος που αφορούν την απόδοση της Κέρκυρας, τονίζοντας πως η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία έκανε... κακό στην ομάδα του.

Η Κέρκυρα πραγματοποίησε ακόμα μία μέτρια εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 απ' τον Ολυμπιακό στο νησί των Φαιάκων. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αμυντικός των γηπεδούχων, Γιάννης Ζαραδούκας ανέλυσε τα αίτια της ήττας, υποστηρίζοντας πως η εξασφάλιση της παραμονής έκανε... κακό στην ομάδα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Προσπαθήσαμε, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ήμασταν κακοί γιατί τα παρατήσαμε όταν εξασφαλίσαμε την παραμονή, πρέπει να καταλάβουμε πως δεν κάνουμε αγγαρεία και να έχουμε κίνητρο. Δείξαμε πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε και τώρα θέλουμε να χαιρόμαστε το παιχνίδι".

Για τον στόχο της Κέρκυρας τις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές: "Καταρχάς, να μην ξεχνάμε πως έχουμε όλοι οικογένειες. Ακούμε διάφορα, μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε διάφορα. Επειδή έχω κι εγώ παιδιά, δεν θα ήθελα να ξανακούσω τέτοια πράγματα γιατί ντρέπομαι να μου λένε πως παίζει ο ένας και δεν παίζει ο άλλος. Παίζουμε γα να βγάλουμε το ψωμί μας και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ