ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Βίλα, ανανέωσε ο Καϊκούτ

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Βίλα, ανανέωσε ο Καϊκούτ
Βίλα

Και τυπικά παίκτης της Κέρκυρας ο Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους. ο Σάσα Καϊκούτ επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Φαίακες.

Η νέα προσθήκη της Κέρκυρας ακούει στο όνομα Εμιλιάνο Βίλα. Ο Αλβανός επιθετικός συμφώνησε με τους Φαίακες και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 27χρονος αγωνίστηκε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Παρτίζαν Τιράνων.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα πρωτοήρθε το 2011, παίζοντας για τρεις σερί σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ανακοίνωση: ' 'Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, EMILJANO VILA, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους (έως 30/6/2016). Σημειώνεται ότι ο Vila, μετά την ένταξή του στην Κέρκυρα, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Φαιάκων, η οποία αύριο, Τρίτη (14/7) το πρωί θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της''.

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Βίλα, ανανέωσε ο Καϊκούτ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, ο Emiliano Vila δήλωσε στο kerkyrafc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμφωνία και την ένταξή μου σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Κέρκυρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ΠΑΕ, τον πρόεδρο, καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου έδωσαν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν, με απαιτήσεις, είμαι, όμως, βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να καταφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την Κέρκυρα να ανέβει ακόμη περισσότερο. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο...».

Ανανέωσε ο Καϊκούτ

Ο Σάσα Καϊκούτ μένει στην Κέρκυρα και για τη νέα σεζόν. Υπέγραψε έως το επόμενο καλοκαίρι με την ΠΑΕ να ανακοινώνει: '' Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Sasa Kajkut υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους (έως τις 30/6/2015)''.

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Βίλα, ανανέωσε ο Καϊκούτ

(Ο Καϊκούτ με τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Ηλία Αλεξόπουλο)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ