ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπέγραψε για 2 χρόνια στην Κέρκυρα ο Επστάιν

Υπέγραψε για 2 χρόνια στην Κέρκυρα ο Επστάιν

Στην απόκτηση του Ντένις Επστάιν προχώρησε η Κέρκυρα. Ο Γερμανός εξτρέμ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην επτανησιακή ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε και το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2010-2011. (VIDEO)

Παίκτης της Κέρκυρας είναι και τυπικά ο Ντένις Επστάιν. Ο 30χρονος Γερμανός υπέγραψε την Τετάρτη (22/6) διετές συμβόλαιο στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων, στην οποία έχει περάσει και κατά το παρελθόν. Ήταν το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2010-2011, όταν έπαιξε σε 31 ματς (είχε και 0 γκολ).

Ο Επστάιν είναι αριστεροπόδαρος, εξτρέμ και στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Κολωνία, Ροτ Βάις Έσεν, Κίκερς Όφενμπαχ, Ηρακλή, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και FSV Frankfurt. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Επστάιν κατέγραψε 22 συμμετοχές στην FSV Frankfurt, η οποία συμμετείχε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά τερμάτισε 17η σε 18 ομάδες και υποβιβάστηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ντένις Επστάιν. Ο 30χρονος (02/07/1986) Γερμανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουνίου 2016 στα γραφεία του συλλόγου, όπου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (μέχρι το καλοκαίρι του 2018).

Τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος αγωνίστηκε -ως δανεικός από τον Ολυμπιακό- στην ομάδα της Κέρκυρας και τη σεζόν 2010-11 έχοντας 27 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League, υποδέχτηκε στα γραφεία της επτανησιακής ΠΑΕ ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Αναλυτής.

Υπέγραψε για 2 χρόνια στην Κέρκυρα ο Επστάιν

Τελευταία ομάδα του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού ήταν η FSV Frankfurt, με τη φανέλα της οποίας είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Zweiteliga (δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία της Γερμανίας) για τη σεζόν 2015-16. Συνολικά την τελευταία τριετία είχε 67 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Φρανκφούρτης. Στο παρελθόν ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του νέου προπονητή των «Φαιάκων», Μιχάλη Γρηγορίου, αγωνίστηκε -εκτός από την Κέρκυρα- στον Ηρακλή και στον Ατρόμητο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ