ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Ζορμπά και Ντιόγκο κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Ζορμπά και Ντιόγκο κόντρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με "συνταγή" Φαλήρου θα υποδεχτεί η Κέρκυρα την ΑΕΚ, για τη 13η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, να μην υπολογίζει στους Ζορμπά και Ντιόγκο.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει το Σάββατο (3/12, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ η Κέρκυρα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική (12η) απέσπασε την ισοπαλία (0-0) από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Και φυσικά να αφήσει πίσω της το άσχημο αποτέλεσμα (2-2) κόντρα στη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, μεσοβδόμαδα.

Ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, θα πορευτεί με συνταγή "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι και στην Ένωση. Άλλωστε, τα ίδια αποτελέσματα αντιμετωπίζει. Ο Ζορμπάς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ζορντάο Ντιόγκο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Η ενδεκάδα, μάλιστα, αναμένεται να είναι πάνω-κάτω η ίδια.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Έπσταϊν, Αρναρέλλης, Tουράμ, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ