ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Ζορμπά, Επστάιν η Κέρκυρα κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Ζορμπά, Επστάιν η Κέρκυρα κόντρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και την 9η αγωνιστική της Super League αντίστοιχα. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Έλληνα τεχνικού.

Xωρίς τους Παναγιώτη Ζορμπά, Ντένις Επστάιν και Στέφανο Σιόντη θα παραταχθεί η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των "Φαιάκων", Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην 23άδα τους νεαρούς Γκερέκο και Τρεπεκλή, καθώς στη συγκεκριμένη διοργάνωση πρέπει -βάσει κανονισμού- να υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών. Αντίθετα, οι τρεις προαναφθέντες θα δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι της νησιώτικης ομάδας με την Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με 23 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για την Αθήνα, όπου την Τρίτη (25/10) θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Μιχάλης Γρηγορίου, επέλεξε τους εξής 23 ποδοσφαιριστές, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι νεαροί, Γκερέκος και Τρεπεκλής, καθώς στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει βάσει κανονισμού να υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές στην 18άδα κάτω των 21 ετών:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας και Χιντζίδης.

Η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα μείνει στην Αθήνα, μετά το ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης, καθώς την Τετάρτη (26/10) το πρωί θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη κι εν συνεχεία την Παρασκευή (28/10) το πρωί για την Ξάνθη ενόψει της επόμενης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Superleague, το προσεχές Σάββατο (29/10, 17:15), με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στην αποστολή, καθώς τον δρόμο της επιστροφής στο νησί θα πάρουν οι δύο μικροί, Γκερέκος και Τρεπεκλής, ενώ στον αντίποδα θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι Ζορμπάς, Σιόντης και Επστάιν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ