ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Σοϊλέδη, Μπαλάφα και Τουράμ στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (27/8, 19.15) χωρίς τους τραυματίες Τουράμ, Σοϊλέδη και Μπαλάφα. Βλέπει τη νέα του ομάδα στην Τούμπα ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Μετά την ήττα (0-1) στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο η Κέρκυρα, καλείται να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παιχνίδι που συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τη νησιωτική ομάδα θα κοουτσάρει ο υπηρεσιακός Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς, την τεχνική καθοδήγηση θα αναλάβει ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος θα είναι στην κερκίδα για να δει τη νέα του ομάδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σοϊλέδης και Μπαλάφας που τραματίστηκαν στην προπόνηση, αλλά και ο Τουράμ που κάνει θεραπεία.

Νέα πρόσωπα σε σχέση με την πρεμιέρα είναι οι Αναστασίου, Κρητικός, Παμλίδης και Ντουαλά. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Gomes, Σπίνουλας, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Σιόντης, Κόντος, Epstein, De Vargas, Nunes, Kevin Diogo, Dualla, Bauman, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μεληκιώτης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ