ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Ιωάννου, Κεϊτά με Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της Κέρκυρας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη (12/03, 15:00), απ' την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Πολ Κεϊτά, καθώς κι οι τραυματίες Ιωάννου, Γεωργακόπουλος και Ανδρεόπουλος.

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ξάνθη (12/03, 15:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της σημερινής (11/03) προπόνησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Πολ Κεϊτά, καθώς κι οι τραυματίες Ιωάννου, Γεωργακόπουλος και Ανδρεόπουλος. Παράλληλα, εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμεινε κι ο Γιώργος Παμλίδης.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται ο Παναγιώτης Ζορμπάς που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, όπως κι ο Γιάννης Ζαραδούκας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιογκό, Ντιόγκο, Γκομέζ, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Νίκιτς, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ