ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Γεωργίου και Σπίνουλα η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Ματζουράκης, δεν έχει στη διάθεσή του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (1/4, 17:15) τους Γεωργίου και Σπίνουλα. Εκτός και οι Γκράσι, Μένσα.

Η Κέρκυρα υποδέχεται τη Λαμία (1/4, 17:15) στο νησί του Ιονίου σε ένα ματς "τελικό" για τους Φαίακες. Βρίσκονται στην 14η θέση - έχουν ένα βαθμό κι ένα ματς περισσότερο από τον 15ο κι εντός ζώνης υποβιβασμού Απόλλωνα Σμύρνης - κι απέχουν τέσσερις βαθμούς από τη Λαμία.

Ενδεχόμενη νίκη της νησιωτικής ομάδας θα τη διατηρήσει εκτός ζώνης υποβιβασμού, ενώ θα βάλει σε μπελάδες και τους "κυανόλευκους" της Φθιώτιδας.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στον Φώτη Γεωργίου (10 συμμετοχές), ο οποίος είναι τραυματίας και τον Σπύρο Σπίνουλα (22 συμμετοχές), ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την προηγούμενη (25η) αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Εκτός έμειναν επίσης οι Ντάβιντε Γκράσι, Κεβέν Ινάσιο και Εμάνουελ Μένσα.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ