ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστοφοράκης: "Οι συχνές αλλαγές προκαλούν πρόβλημα"

Χριστοφοράκης: "Οι συχνές αλλαγές προκαλούν πρόβλημα"
Χριστοφοράκης

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης, υπηρεσιακός προπονητής της Κέρκυρας, είπε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ότι οι συχνές αλλαγές προπονητών σε μια ομάδα δημιουργούν πρόβλημα.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τους Φαίακες καθοδήγησε ο υπηρεσιακός προπονητής, Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης, ο οποίος ανέφερε στη συνέντευξη τύπου: «Όταν έρχεσαι στην Τούμπα, είναι σημαντικό νακερδίσεις κάτι, αν δεν κερδίσεις δεν έγινε κάτι. Εμείς αλλάξαμε προπονητή πριν λίγες ημέρες. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική φάση, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ως ένα βαθμό ανταποκριθήκαμε καλά. Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά γενικότερα η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης προς το τέλος και αυτό είναι το σημαντικό. Γενικότερα είχαμε μία καλή παρουσία σήμερα στο γήπεδο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα πέρυσι η ομάδα είχε κίνηση και μεγαλύτερη φρεσκάδα. Αυτό που είπε ο κ. Λουτσέσκου, ότι ίσως έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, φάνηκε και σήμερα. Στο τελευταίο 20λεπτο η δική μας ομάδα πίεζε περισσότερο, ενώ πέρυσι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο φρέσκος και είχε μεγαλύτερη ποιότητα και δυναμική σαν ομάδα. Ίσως η απογοήτευση που υπάρχει τώρα, έχει επηρεάσει και την εικόνα της ομάδας».

Για τον Νούνες και την αλλαγή του:

«Με τον Νούνες ήταν προγραμματισμένο να βγει στο 55-60'. Έτσι ήταν προγραμματισμένο, εμείς θέλαμε να παίξει ένα ημίχρονο, αλλά αφού μπόρεσε τον κρατήσαμε. Όλη τη βδομάδα δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και με τον γιατρό αυτή ήταν η συμφωνία. Ως υπηρεσιακός, δεν θέλω να ρισκάρω και ο νέος προπονητής να μην έχει στη διάθεση του κάποιους σημαντικούς παίκτες».

Για το τι χρειάζεται η Κέρκυρα:

«Είναι η αρχή ακόμη, ξεκινήσαμε με μερικά προβλήματα και παίξαμε με δύο ομάδες που είναι πολύ πιο έτοιμες από εμάς. Εμείς δεν έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν οι άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ την κατάσταση της ομάδας τέσσερις ημέρες που είμαι εκεί.

Σίγουρα το να πηγαίνεις σε μία ομάδα σε μία μεταγραφική περίοδο, για λίγες ημέρες, αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα. Αυτές οι συχνές αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας κι αυτό μας έχει επηρεάσει πολύ, όπως και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του, να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όσο έπρεπε για να φύγει το άγχος, 3-1 ο ΠΑΟΚ την Κέρκυρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ