ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστοφοράκης: "Επιτυχημένη η σεζόν για την Κέρκυρα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης, στάθηκε περισσότερο στη σεζόν που τελείωσε για την ομάδα του και λιγότερο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (5-1) και ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας στάθηκε στο στόχο που πέτυχαν οι "Φαίακες" με την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Για μας τελείωσε μια καλή χρονιά, που είναι πετυχημένη καθώς ο στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και το καταφέραμε. Αρκετοί ίσως να μη το περίμεναν, αλλά εμείς καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής.

Κάναμε αρκετές αλλαγές, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά για πρώτη φορά. Παρουσιαστήκαμε με σύνθεση ανάγκης. Βρίσκομαι εδώ ως υπηρεσιακός τεχνικός. Ως ομάδα οφείλουμε να δίνουμε βάρος στις υποδομές, να κάνουμε σωστή δουλειά ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε να έχουμε παίκτες από τις υποδομές στην πρώτη ομάδα".

Για τον τελικό του κυπέλλου: "Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, καθώς για να φτάσουν στον τελικό απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα. Εύχομαι να δούμε ένα καλό τελικό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ