ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοσνιάδης: "Πήραμε έναν σπουδαίο πόντο"

Βοσνιάδης: "Πήραμε έναν σπουδαίο πόντο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του κόντρα στον Πλατανιά.

Σε δύο αναμετρήσεις η Κέρκυρα με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο της έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς κάτι που αν μη τι άλλο ικανοποιεί τον προπονητή της. Ο Έλληνας κόουτς μετά το ισοπαλο παιχνίδι με τον Πλατανιά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Το μόνο που δεν άρεσε στον Αλέκο Βοσνιάδη ήταν το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα με ηρεμία, έχει τον τρόπο του και έναν πολύ καλό προπονητή. Ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε στην αρχή, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, ήρθαν οι δύο μεγάλες ευκαιρίες και είναι σημαντικό να τις αξιοποιείς, εμείς δεν το κάναμε, στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, πήραμε έναν σπουδαίο πόντο.

Έχουμε πει ότι ψάχνουμε τους βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συνεχίζουμε ήρεμα, πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις, έχουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας με ενδιάμεση στάση το κύπελλο. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά και στον Κύριο Παράσχο. Φάσεις έκαναν και οι δύο ομάδες, αν είχαμε σκοράρει και εμείς στην αρχή θα ήταν διαφορετικό το ματς, ο Πλατανιάς είχε άγχος, φαινόταν, πολλά θα μπορούσαν να συμβούν. Είχε ρυθμό το ματς αν και δεν είχε φάσεις. Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ