ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοσνιάδης: "Φέτος δεν υπάρχει από τον Οκτώβριο πρωταθλητής"

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (FOOTBALL LEAGUE)
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Βοσνιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, στάθηκε στη διαφορετικότητα και την ανταγωνιστικότητα της τρέχουσας σεζόν της Super League Σουρωτή.

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Κέρκυρα κι επέστρεψε στην κορυφή της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη, να πλέκει το εγκώμιο της Ένωσης και να στέκεται στην ανταγωνιστικότητα της τρέχουσας σεζόν της Super League Σουρωτή.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στην Ευρώπη και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Είχαμε δύσκολο έργο σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που τα πάει καλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κόπωση της ΑΕΚ και να μην βρει ο αντίπαλος χώρους και ενθουσιασμό. Όμως δυστυχώς στην πρώτη φάση της ΑΕΚ, δεχθήκαμε τέρμα.

Και με ομάδες αυτού του επιπέδου, μετά είναι δύσκολο. Στην συνέχεια δεχθήκαμε και ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Κονέ. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο. Αλλά δεχθήκαμε ένα χαζό τρίτο γκολ. Είναι σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, να μην ξεφορτώνεσαι την μπάλα, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα μ’ όλη τη σημασία της λέξης και δικαίως βρίσκεται μπροστά. Βγάζει πάντα το πάθος, τη δύναμη και την μαχητικότητα. Και είναι σημαντικό για ομάδα που κυνηγάει στόχο. Βλέπουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ομάδα από τον Οκτώβριο πρωταθλήτρια. Βλέπουμε κάτι διαφορετικό και είναι κάτι που φέρνει κόσμο πίσω στο γήπεδο", υποστήριξε ο Μακεδόνας τεχνικός.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ