ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοσνιάδης: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα"

Βοσνιάδης: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα"
EUROKINISSI

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ στάθηκε στη δυστοκία της ομάδας του αλλά και ευκολία με την οποία οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ και ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με τον έμπειρο προπονητή να στέκεται στην δυστοκία της ομάδας του αλλά και στο γεγονός πως η Λάρισα με μια τελική πέτυχε γκολ:

"Ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Μια ομάδα από το 1 έως το 30 που επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε τις τελικές. Με τον τραυματισμό του Σιόντη μέχρι να ξαναβρούμε ρόλους στο τρίλεπτο φάγαμε γκολ. Μια ψυχρολουσία για εμάς. Αλλά η ομάδα αντέδρασε έφερε το ματς στα ίσια. Είχαμε ένα δεύτερο μέρος για να το οδηγήσουμε εκεί που θέλαμε. Είχαμε την κατοχή, δεν μας ήθελε. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά ήταν μια τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που αξίζουν συγχαρητήρια. Ο αντίπαλος με την πρώτη του ευκαιρία έβαλε γκολ και αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει μια ακόμα τελική. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Βλέπω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αποτελέσματα και εκεί που δεν μας περιμένουν. Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς αν δεν είχαμε την ατυχία να χάνουμε τόσες φάσεις. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι δικαιούμαστε να ήμασταν πιο ψηλά. Ήρεμα συνεχίζουμε και έχουμε και τη διακοπή ώστε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες και στο ματς με την Λαμία πιστεύω θα είμαστε εντάξει.

Εγώ βλέπω το επόμενο παιχνίδι και πως θα διορθωθεί η ομάδα, να κάνουμε τα απλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια τελική να τελειώσει το παιχνίδι. Θα μπει... δεν γίνεται. Είναι θέμα χρόνου να μπουν και τα γκολ και να είναι ήρεμη η ομάδα. Θα γυρίσουν και κάποια παιδιά και πιστεύω θα βρούμε γιατρειά στο πρόβλημα που έχουμε.

Με τον Λεβαδειακό και πάλι είχαμε τόσες πολλές φάσεις που δεν μας ήθελε. Χάσαμε παιχνίδια όπως αυτό στην Ξάνθη που είχαμε περισσότερες τελικές. Πιστεύω ότι στο δημιουργικό κομμάτι έχουμε μεγάλη βελτίωση είναι καθαρά θέμα γκολ. Έχουμε ανάγκη από λύσεις μπροστά, είμαστε ευχαριστημένοι βέβαια από τον Παμλίδη δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για το παιδί αυτό. Θα έχουμε περισσότερες λύσεις στο μέλλον. Να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και στα δύσκολα θα είμαστε όμως πρέπει".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ