ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις επιστροφές στην Κέρκυρα ενόψει Παναιτωλικού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό τους Κεϊτά, Σιόντη και Ντουαλά που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντίθετα εκτός έμειναν οι Επστάιν, Νίκιτς.

Τρεις επιπλέον λύσεις σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Κέρκυρα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα ο Σιόντης εξέτισε την τιμωρία του ενώ και οι Ντουαλά, Κεϊτά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς του και είναι στη διάθεση του νεαρού τεχνικού. Εκτός για ένα ακόμη ματς έμεινε ο Βενέτης ενώ επίσης εκτός της 20άδας βρίσκονται οι Επστάιν, Ανδρεόπουλος και ο τιμωρημένος Νίκιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τονΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟστο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής Superleague αύριο Σάββατο 25/02 και ώρα 17:15.

Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω:

"Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Κεϊτά, Ονίλο, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Τουράμ, Παμλίδης, Γεωργίου, Ζορμπάς".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ