ΚΕΡΚΥΡΑ

Τραυματίας ο Νούνες, δεν παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νούνες EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Φάμπιο Νούνες που είναι τραυματίας θα αντιμετωπίσει η Κέρκυρα τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (28/10, 17.15) στους Ζωσιμάδες. Νοκ άουτ και οι Βενέτης - Βάργκας.

Την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό έβαλε το γκολ της νίκης. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (28/10, 17.15), ωστόσο, δεν θα παίξει. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Αλέκος Βοσνιάδης τον άφησε εκτός αποστολής.

Εκτός έμεινε και ο στόπερ Βενέτης, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Βάργκας, ο οποίος σκόραρε προ ημερών στο Κύπελλο απέναντι στη Σπάρτη. Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, επιστρέφουν οι Γεωργίου - Ντουαλά. Ο Βραζιλιάνος φορ Τουράμ παραμένει τραυματίας.

Οι επιλογές του Αλέκου Βοσνιάδη: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Ζ. Ντιόγκο, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Κ. Ντιογκό, Ντουαλά, Ζορμπάς, Μπάουμαν, Παμλίδης.

Τραυματίας ο Νούνες, δεν παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Φαίακες είναι στην 10η θέση της Super League ύστερα από οκτώ αγωνιστικές και έχουν εννέα βαθμούς. Ο ΠΑΣ είναι 9ος με 10 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ