ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σκεπτικό της απόφασης για την Κέρκυρα

Το σκεπτικό της απόφασης για την Κέρκυρα
Κέρκυρα

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σκεπτικό της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, που αθώωσε την Κέρκυρα και την διατήρησε στη Super League.

Στην Super League θα παίζει και τη νέα σεζόν η Κέρκυρα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, η οποία αθώωσε τους Φαίακες και σήμερα (30/7) γνωστοποίησε το σκεπτικό βάσει του οποίου ανέτρεψε την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό.

Από τα τρία μέλη της Επιτροπής, ο πρόεδρος, Χαρίλαος Κλουκίνας και το μέλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, ψήφισαν υπέρ της απαλλαγής, σε αντίθεση με τον δικηγόρο, Γιώργο Στεφανάκη, που μειοψήφισε.

Στο σκεπτικό αναφέρεται ότι το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα είχε εκδοθεί στις αρχές της περιόδου 2014-15, το περιστατικό έγινε γνωστό τον Μάιο του 2015 και έπρεπε να ανακληθεί, προκειμένου η Επιτροπή σύμφωνα με τον νόμο να επιβάλει ποινές.

Επίσης, ότι ο Χάρης Κουτσούρης, που υπέγραψε το συμφωνητικό με τον Γιώργο Λιμπάντζη, δεν ενεργεί σαν όργανο της ΠΑΕ, αλλά σαν μέτοχος και ο νόμος 2725/99 αναφέρει ότι πρέπει να είναι όργανο (πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος κ.ο.κ.).

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ