ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη στην Κέρκυρα ο Τσιώλης

Την Τρίτη στην Κέρκυρα ο Τσιώλης
Τσιώλης INTIME SPORTS

Η άφιξη του Σάκη Τσιώλη στην Κέρκυρα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Την Τρίτη (30/6) στο νησί των Φαιάκων ο Έλληνας τεχνικός, παρουσιάζεται την επομένη. Τι γίνεται με Ανδρεόπουλο.

Την προσεχή Τρίτη (30/6) θα βρίσκεται στην Κέρκυρα ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να παρουσιαστεί και ακολούθως να πιάσει δουλειά. Σύμφωνα με το οργανόγραμμα, ο Καρδιτσιώτης θα παρουσιαστεί το πρωί της Τετάρτης (1/7) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, στο Εθνικό στάδιο του νησιού των Φαιάκων.

Εκκρεμότητες στο υλικό δεν υπάρχουν, μια και όσοι παίκτες ήταν να μείνουν, έμειναν. Μοναδική ίσως αυτή του Βόσνιου φορ, Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος ενώ με τον Μιχάλη Γρηγορίου ήταν δεδομένο πως δεν θα συνέχιζε, πλέον με τον Τσιώλη τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Καϊκούτ φέρεται, μάλιστα, να έχει δεχτεί πρόταση από Ασία.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει το τοποίο με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει, πρόταση που φέρεται να είναι διπλάσια από εκείνη που έκανε η ΑΕΚ. Ο 21 ετών μεσοαμυντικός έχει συμβόλαιο στην Κέρκυρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ