ΚΕΡΚΥΡΑ

Θλάση στους προσαγωγούς ο Ντιμιτρόφσκι

Θλάση στους προσαγωγούς ο Ντιμιτρόφσκι
Ντιμιτρόφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι που είναι βαρύ το κλίμα στην Κέρκυρα από το 4-0 στο Αγρίνιο, ήρθε και ο τραυματισμός του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος θα μείνει 15 μέρες εκτός δράσης. Νοκ άουτ και οι Βενέτης - Γκομές.

Η βαριά ήττα (4-0) της Κέρκρας από τον Παναιτωλικό εξαγρίωσε τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ξέσπασε μιλώντας προς τους παίκτες. Τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ελπίζοντας ότι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (22/10) θα δείξει η ομάδα διαφορετική εικόνα.

Το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός του Σκοπιανού στόπερ Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και για 15 μέρες θα μείνει εκτός. Κόντρα στους Αρκάδες θα απουσιάσει και ο έτερος βασικός στόπερ, Τάσος Βενέτης, αλλά και ο βασικός δεξιός μπακ, Ματιέ Γκομές.

Η Κέρκυρα ύστερα από πέντε παιχνίδια είναι στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς. Το μοναδικό νικηφόρο αποτέλεσμα ήταν αυτό απέναντι στην ΑΕΛ, το εντός έδρας 2-0. Από εκεί και πέρα ήττες από Πλατανιά (0-1), Λεβαδειακό (2-1), ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και Παναιτωλικό (4-0).

Photo credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ