ΚΕΡΚΥΡΑ

Θετικό το κλίμα στη συνάντηση για το γήπεδο

Θετικό το κλίμα στη συνάντηση για το γήπεδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με εκπροσώπους της Κέρκυρας, τον διευθυντή του Υπουργού Αθλητισμού κ. Φιλιππούση και την βουλευτή Κέρκυρας κ. Φωτεινή Βάκη τέθηκε επί τάπητος το θέμα του ΕΑΚ Κέρκυρας και προέκυψαν θετικές εξελίξεις.

Μια σημαντική συνάντηση για το θέμα που έχει προκύψει με το ΕΑΚ Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα και υπήρξαν θετικές εξελίξεις για τους Φαίακες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε. Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του διευθυντή του Υπουργού Αθλητισμού κ. Φιλιππούση, παραβρέθηκε ο ίδιος, οι εκπρόσωποι της ομάδας της Κέρκυρας και η βουλευτής Κέρκυρας κ. Φωτεινή Βάκη. Σε αυτή προσπάθησε να βρεθεί μια λύση ώστε η Κέρκυρα να δώσει τους αγώνες της στο νησί και να μην ψάξει για άλλο γήπεδο.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των Φαιάκων ζήτησαν να γίνουν και κάποια βελτιωτικά έργα ενώ τα όσα άκουσαν ήταν άκρως θετικά. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής. Η επίσημη ενημέρωση της Κέρκυρας ανέφερε:

"Σε ιδιαίτεραθετικό κλίμαπραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2016στο γραφείο του Διευθυντή του Υπουργού Αθλητισμού, κ. Φιλιππούση,η συνάντηση με τους εκπροσώπους τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.

ΤηνΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυραεκπροσώπησαν οι κ.κ.Λάμπρος Γεωργακόπουλος, Άγγελος Σπίγγος και Βασίλης Αργυρός.

Στην εν λόγω συνάντηση παραβρέθηκε και η βουλευτής Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,Φωτεινή Βάκη,όπως και ο νομικός σύμβουλος του Υπουργού Αθλητισμού, κος Αδαμίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν το θέμα, το οποίο έχει προκύψει με το ΕΑΚΚ. Μετά τη σημερινή συνάντηση αναμένεται σύντομα ηδιευθέτηση του θέματος.

Από πλευράςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυραυποβλήθηκεαίτημα για βελτιωτικά έργαστο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του νησιού.

Ο κος Φιλιππούσης μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι την προσεχή Δευτέραθα σταλεί ειδικό κλιμάκιο στην Κέρκυραμε σκοπό να ελεγχθεί η κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το ΕΑΚΚ".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ