ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος και τυπικά ο Βοσνιάδης απ' την Κέρκυρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Πλέον, οι άνθρωποι της Κέρκυρας βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας αποτελεί και τυπικά ο Αλέκος Βοσνιάδης. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό εξαιτίας της κακής πορείας στο πρωτάθλημα. Ο Βοσνιάδης πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/12) την τελευταία του προπόνηση, αποχαιρετώντας τους πρώην -πλέον- παίκτες του.

O 56χρονος τεχνικός ανέλαβε τους Φαίακες στις 31 Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και σε 16 αναμετρήσεις μέτρησε τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Πλέον, οι άνθρωποι της Κέρκυρας βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να κρατήσει την ομάδα στη Super League Σουρωτή, αφού ύστερα από 15 αγωνιστικές, οι νησιώτες βρίσκονται στην 15η θέση με μόλις 11 βαθμούς. Διακαής πόθος των διοικούντων τη νησιώτικη ομάδα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και του επιτελείου του.

Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ