ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος και επίσημα ο Νίκιτς από την Κέρκυρα

Τέλος και επίσημα ο Νίκιτς από την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη λύση του συμβολαίου της με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Από την Παρασκευή έγινε γνωστό η συμφωνία του Μπράνισλαβ Νίκιτς με τον Άρη παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος άσος είχε έρθει σε συμφωνία με την Κέρκυρα για ανανέωση του συμβολαίου του.

Το Σάββατο γνωστοποιήθηκε και επίσημε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην Κέρκυρα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"ΗΑΟΚΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστήBranislavNikicμετά από συμφωνία και των δύο πλευρών.

Η λήξη της συνεργασίας αυτής επήλθε μετά από επιθυμία του παίχτη να συνεχίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Επίσης η Κέρκυρα έκανε γνωστό ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο ιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών και πως η επίσημη πρώτη της νέας σεζόν θα γίνει την Δευτέρα (26/6) στις 18:30 στα Γαζάτικα.

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει ότι την ερχόμενηΔευτέρα 26 Ιουνίουθα πραγματοποιηθεί ηπρώτηπροπόνησητης ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2017–2018).

Ηεπίσημη «πρώτη»θα πραγματοποιηθεί στις18:30το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδος μας σταΓαζάτικα, υπό την ηγεσία του νέου μας προπονητήΔημήτρη Ελευθερόπουλουκαι του τεχνικού μας επιτελείου.

Σημειώνεται ότι το παρόν τριήμερο (24,25 και 26 Ιουνίου) διενεργείται το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων της ομάδος και την Δευτέρα το πρωί θα ολοκληρωθεί και το σύνολο τωνεργομετρικών ελέγχων".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ