ΚΕΡΚΥΡΑ

Ταξίδι Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Παπαδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Στην Κέρκυρα βρέθηκε την Τρίτη (9/5) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Έντονη φημολογία ότι συζήτησε με τους ανθρώπους της νησιωτικής ΠΑΕ.

Από τις ομάδες της Super League που ψάχνουν για προπονητή είναι η Κέρκυρα. Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου, λίγο πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι Φαίακες καθοδηγήθηκαν από τον τεχνικό της Κ20, Κώστα Χριστοφοράκη. Ενόψει της νέας σεζόν αναζητείται νέος κόουτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στο νησί των Φαιάκων βρέθηκε την Τρίτη (9/5) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος φημολογείται ότι συζήτησε με τη διοίκηση της επτανησιακής ομάδας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις σε Πλάντραφο - Γαζάτικα.

Πάντως στην προ ημερών σύσκεψη των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αυτή που έγινε τη Δευτέρα (8/5), ο Κιλκισιώτης προπονητής εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ οι μέτοχοι του ζήτησαν ένα χρονικό περιθώριο, πριν από τη λήξη της σεζόν, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να καλύψουν τις επιθυμίες του σε θέματα ρόστερ, μπάτζετ και βελτίωσης των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Πάντως ο Νίκος Παπαδόπουλος διαψεύδει ότι ταξίδεψε στην Κέρκυρα και επεσήμανε πως δεν βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων. Όσο διάστημα είναι στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος, έχει απολογισμό 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι Κρητικοί είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ