ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα διαρκείας για την Super League στην Κέρκυρα

Τα διαρκείας για την Super League στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επέστρεψε στην Super League και θέλει τον κόσμο δίπλα της στην προσπάθεια που θα κάνει τη φετινή σεζόν. Διαβάστε τι ισχύει με τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την Super League η Κέρκυρα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή θέλει δίπλα της τον κόσμο της. Οι "Φαίακες" ανακοίνωσαν την Παρασκευή τα διαρκείας για τη νέα σεζόν και τον τρόπο διάθεσης τους. Διαβάστε όσα θέλετε να ξέρετε για το τι ισχύει.

"ΗΚέρκυραεπιστρέφει φέτος στα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού ανυπομονεί να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας μας στονέο πρωτάθλημα της Superleague.

Από τη φετινή προσπάθεια της Κέρκυρας δεν πρέπει να λείψει κανείς! Διότι δεν περισσεύει κανείς…Η Κέρκυρα είναι έτοιμη να συνεχίσει από το σημείο που είχε μείνει και άπαντες στον σύλλογο θέλουν όλους τους φιλάθλους του νησιού στο πλευρό της ομάδας.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο προπονητής και φυσικά οι παίκτες της ομάδας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών».Για όλους εμάς ,ένα είναι το βασικό συστατικό επιτυχίας: η παρουσία του κόσμου,το χειροκρότημά του.Στη φετινή προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει…

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας βιώνει μια πρωτοφανή κρίση. Η ΠΑΕ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και πρόθεσή μας είναι η συνεισφορά στην ευημερία της κοινωνίας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Έτσι, για φέτος κιέχοντας αφουγκραστεί την κοινωνία στον τόπο μας, προχωράμε με μειωμένες τιμές (έως 30% σε σχέση με άλλες χρονιές στη Superleague) στις Κάρτες Διαρκείας,με έμφαση στις ειδικές ομάδες κοινού.

Επιπλέον, η τιμή εισιτηρίου ανά αγώνα για τους κατόχους διαρκείας, θα είναιαισθητά μειωμένη από τη μέση τιμή των εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2016- 2017, η οποία ορίζεται στα €30 περίπου.

Για το λόγο αυτό ,η διάθεση των Καρτών Διαρκείας ξεκινάει την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016,με τους περυσινούς κατόχους Καρτών Διαρκείας 2015- 2016 να έχουν προτεραιότητα και προβάδισμα στην αγορά των θέσεων που εκείνοι προτιμούν.

Οι ανανεώσεις των Καρτών θα ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου 2016,ενώ αμέσως μετά οι θέσεις ελευθερώνονται και τίθενται σε διάθεση.

Σημειώνεται πως οι Κάρτες Διαρκείαςδεν θα ισχύουνγια τους αγώνες τουΚυπέλλου Ελλάδος.Σε περίπτωση που υπάρξει ειδική έκπτωση για τους Κατόχους Διαρκείας, θα γίνει έγκαιρη επίσημη ενημέρωση, ανά περίπτωση, από το Γραφείο Τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά, η διάθεση και οι τιμές τωνΚαρτών Διαρκείας 2016- 2017, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 2Α & 3Β
Νέοι Κάτοχοι: €190
Παλαιοί Κάτοχοι: €160
Γυναίκες : €150

Επιπλέον, ηΠΑΕ Κέρκυρα,για φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενουςαπό 65 ετώννα παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μαςμε €150, αποκλειστικά στη Θύρα 3Β.

ΘΥΡΕΣ 2Β & 3Α
Νέοι Κάτοχοι: €240
Παλαιοί Κάτοχοι: €200
Γυναίκες: €190

ΘΥΡΑ 4
Νέοι Κάτοχοι: €120
Παλαιοί Κάτοχοι: €100
Γυναίκες: €70

Επιπλέον, ηΠΑΕ Κέρκυρα, για φέτος, δίνει τη δυνατότητα σεανέργουςκαιπολύτεκνουςνα παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μαςμε €75, αποκλειστικά στη Θύρα 4.

Οικογενειακό Εισιτήριο

Για κάθε Θύρα του γηπέδου μπορεί να γίνει αγορά οικογενειακού εισιτηρίου ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 2Α & 3Β
€280 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

ΘΥΡΕΣ 2Β & 3Α
€360 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

ΘΥΡΑ 4
€180 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

Τρόποι Πληρωμής
Μετρητά & Κάρτα
Δίνεται η δυνατότητα50% προκαταβολήμε την εγγραφή κι εξόφληση με την παραλαβή της κάρτας, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουντην αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής,την περυσινή κάρτα (όπου είναι διαθέσιμη), τονΑΜΚΑσε έντυπη επίσημη μορφή, και τοΑΦΜ.

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται γιαπαιδιά γεννηθέντα τα έτη 1999- 2004.Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη επιπλέον η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης.

Οι Κάρτες Διαρκείας άνω των 65 της θύρας 3Β, αναφέρεται σεγεννηθέντες από το 1951,γεγονός που πιστοποιείται με την αστυνομική ταυτότητα.

Για τουςανέργουςκαι τουςπολύτεκνους, απαιτείται ηπροσκόμιση κάρτας ανεργίας σε ισχύ και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,αντίστοιχα.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως προσκομίσουν και φωτοτυπία του σχετικού εγγράφου-πιστοποιητικού κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Συνεχίζουμε από κει που μείναμε!

Σημεία Πώλησης

Γραφεία ΠΑΕ Κέρκυρα

Αλυκές Ποταμού (πάνω από το γυμναστήριοIN ACTION)

Δευτέρα – Παρασκευή 11:00- 16:00

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 26610 40220/40240".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ