ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα διαρκείας για την Super League στην Κέρκυρα

Τα διαρκείας για την Super League στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επέστρεψε στην Super League και θέλει τον κόσμο δίπλα της στην προσπάθεια που θα κάνει τη φετινή σεζόν. Διαβάστε τι ισχύει με τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την Super League η Κέρκυρα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή θέλει δίπλα της τον κόσμο της. Οι "Φαίακες" ανακοίνωσαν την Παρασκευή τα διαρκείας για τη νέα σεζόν και τον τρόπο διάθεσης τους. Διαβάστε όσα θέλετε να ξέρετε για το τι ισχύει.

"Η Κέρκυρα επιστρέφει φέτος στα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού ανυπομονεί να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.

Από τη φετινή προσπάθεια της Κέρκυρας δεν πρέπει να λείψει κανείς! Διότι δεν περισσεύει κανείς… Η Κέρκυρα είναι έτοιμη να συνεχίσει από το σημείο που είχε μείνει και άπαντες στον σύλλογο θέλουν όλους τους φιλάθλους του νησιού στο πλευρό της ομάδας.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο προπονητής και φυσικά οι παίκτες της ομάδας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών». Για όλους εμάς , ένα είναι το βασικό συστατικό επιτυχίας: η παρουσία του κόσμου, το χειροκρότημά του. Στη φετινή προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει…

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας βιώνει μια πρωτοφανή κρίση. Η ΠΑΕ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και πρόθεσή μας είναι η συνεισφορά στην ευημερία της κοινωνίας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Έτσι, για φέτος κι έχοντας αφουγκραστεί την κοινωνία στον τόπο μας, προχωράμε με μειωμένες τιμές (έως 30% σε σχέση με άλλες χρονιές στη Superleague) στις Κάρτες Διαρκείας, με έμφαση στις ειδικές ομάδες κοινού.

Επιπλέον, η τιμή εισιτηρίου ανά αγώνα για τους κατόχους διαρκείας, θα είναι αισθητά μειωμένη από τη μέση τιμή των εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2016- 2017, η οποία ορίζεται στα €30 περίπου.

Για το λόγο αυτό , η διάθεση των Καρτών Διαρκείας ξεκινάει την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, με τους περυσινούς κατόχους Καρτών Διαρκείας 2015- 2016 να έχουν προτεραιότητα και προβάδισμα στην αγορά των θέσεων που εκείνοι προτιμούν.

Οι ανανεώσεις των Καρτών θα ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου 2016, ενώ αμέσως μετά οι θέσεις ελευθερώνονται και τίθενται σε διάθεση.

Σημειώνεται πως οι Κάρτες Διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε περίπτωση που υπάρξει ειδική έκπτωση για τους Κατόχους Διαρκείας, θα γίνει έγκαιρη επίσημη ενημέρωση, ανά περίπτωση, από το Γραφείο Τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά, η διάθεση και οι τιμές των Καρτών Διαρκείας 2016- 2017, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 2Α & 3Β

Νέοι Κάτοχοι: €190

Παλαιοί Κάτοχοι: €160

Γυναίκες : €150

Επιπλέον, η ΠΑΕ Κέρκυρα, για φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους από 65 ετών να παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με €150, αποκλειστικά στη Θύρα 3Β.

ΘΥΡΕΣ 2Β & 3Α

Νέοι Κάτοχοι: €240

Παλαιοί Κάτοχοι: €200

Γυναίκες: €190

ΘΥΡΑ 4

Νέοι Κάτοχοι: €120

Παλαιοί Κάτοχοι: €100

Γυναίκες: €70

Επιπλέον, η ΠΑΕ Κέρκυρα, για φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολύτεκνους να παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με €75, αποκλειστικά στη Θύρα 4.

Οικογενειακό Εισιτήριο

Για κάθε Θύρα του γηπέδου μπορεί να γίνει αγορά οικογενειακού εισιτηρίου ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 2Α & 3Β

€280 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

ΘΥΡΕΣ 2Β & 3Α

€360 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

ΘΥΡΑ 4

€180 για έναν γονιό κι ένα παιδί (ηλικίας έως 17)

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά & Κάρτα

Δίνεται η δυνατότητα 50% προκαταβολή με την εγγραφή κι εξόφληση με την παραλαβή της κάρτας, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής, την περυσινή κάρτα (όπου είναι διαθέσιμη), τον ΑΜΚΑ σε έντυπη επίσημη μορφή, και το ΑΦΜ.

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1999- 2004. Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη επιπλέον η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης.

Οι Κάρτες Διαρκείας άνω των 65 της θύρας 3Β, αναφέρεται σε γεννηθέντες από το 1951, γεγονός που πιστοποιείται με την αστυνομική ταυτότητα.

Για τους ανέργους και τους πολύτεκνους, απαιτείται η προσκόμιση κάρτας ανεργίας σε ισχύ και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίστοιχα.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως προσκομίσουν και φωτοτυπία του σχετικού εγγράφου-πιστοποιητικού κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Συνεχίζουμε από κει που μείναμε!

Σημεία Πώλησης

Γραφεία ΠΑΕ Κέρκυρα

Αλυκές Ποταμού (πάνω από το γυμναστήριο IN ACTION)

Δευτέρα – Παρασκευή 11:00- 16:00

Τηλέφωνο για πληροφορίες:  26610 40220/40240".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24