ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Τέτεβεν η προετοιμασία της Κέρκυρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε η νησιώτικη ομάδα. Δείτε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες.

Στις 16 Ιουλίου θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κέρκυρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας, όπως ανακοίνωσε η νησιώτικη ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι "Φαίακες" θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης (20/07), την Ξάνθη (23/07) και τον Πλατανιά (26/07) σε φιλικούς αγώνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην πόλη Τέτεβεν (Teteven) της Βουλγαρίας.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της 16ης Ιουλίου. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου.

Η πόλη Τέτεβεν βρίσκεται 110 χλμ έξω από την πόλη της Σόφιας και θεωρείται ένα από τα ιδανικά μέρη από άποψη συνθηκών για προετοιμασία.

Διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω και της γενικότερης αναπροσαρμογής των προγραμμάτων προετοιμασίας ομάδων της περιοχής στα Τρία Πέντε πηγάδια στη Νάουσα, γεγονός που λειτούργησε ανασταλτικά ως προς τον προγραμματισμό διεξαγωγής φιλικών αγώνων με ομάδες.

Τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας στη Βουλγαρία είναι:

20/7 με Απόλλων

23/7 με Ξάνθη και

26/7 με Πλατανιά

Στην επιστροφή της η ομάδα μας θα παίξει στις 30/7 φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα και στις 6/8 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ