ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Βοσνιάδης

Στην Κέρκυρα ο Βοσνιάδης
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης όπως αναμενόταν τις τελευταίες ώρες είναι ο διάδοχος του Άγγελου Διγκόζη στη τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να οδηγήσει την ομάδα του νησιού των Φαιάκων στην επιστροφή της στη Super League.

Θέμα χρόνου φαινόταν πως αποτελούσε τις τελευταίες ώρες ο Αλέκος Βοσνιάδης να συμφωνήσει με την διοίκηση της Κέρκυρας και να αποτελέσει τον διάδοχο του Άγγελου Διγκόζη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να οδηγήσει την ομάδα του νησιού των Φαιάκων στην επιστροφή της στη Super League.

Μία αποστολή που δεν είναι άγνωστη για τον Βοσνιάδη. Τον μέχρι προ ημερών τεχνικό του Απόλλων Σμύρνης καθώς την έχει βγάλει σε πέρας δύο φορές τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στην άκρη του πάγκου του Απόλλωνα Σμύρνης και στην πρώτη του θητεία σε αυτόν και έναν χρόνο μετά την περίοδο 2013-2014 ως τεχνικός της Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και αφού ο Βοσνιάδης ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα από την διοίκηση της ΠΑΕ Κέρκυρα τότε το πιθανότερο είναι να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση και το ντεμπούτο την Παρασκευή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική της Football League. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάτσει ως υπηρεσιακός ο μέχρι πρότινος βοηθός του Διγκόζη ο Βασίλης Ξάνθη.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ