ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην διάθεση του Τσιώλη την Δευτέρα οι Κοντός, Ντιόγκο

Στην διάθεση του Τσιώλη την Δευτέρα οι Κοντός, Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Με δυο ακόμη προσθήκες θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις οι παίκτες της Κέρκυρας καθώς οι Κοντός και Ντιόγκο θα επιστρέψουν στο νησί και θα μπουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας των "Φαιάκων".

Το πρώτο τους ρεπό απόλαυσαν την Κυριακή οι παίκτες της Κέρκυρας καθώς ο Σάκης Τσιώλης τους άφησε ελεύθερους και το επόμενο "ραντεβού" είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα με την προετοιμασία να συνεχίζεται με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Μάλιστα το παρών σε αυτές αναμένεται να δώσουν και οι Αλέξανδρος Κοντός, Ζορντάο Ντιόγκο που είχαν κάποιες επιπλέον μέρες άδειας με τον πρώτο να είναι στρατευμένος και πλέον να έχει σχετική άδεια για να τεθεί στην διάθεση του Τσιώλη και τον δεύτερο να επιστρέφει και πάλι στο νησί.

Στις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας μετείχαν και ο νεαρός Μπαμιόγλου αλλά και οι Τέλης Καραγιαννίδης, Νίκος Κρητικός οι οποίοι επίσης εξασφάλισαν άδεια απ’ τις μονάδες, που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Το μοναδικό πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι η απουσίας του τρίτου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Σαμπανίδη ο οποίος έχει γαστρεντερίτιδα.

Οι "Φαίακες", το προσεχές διήμερο (Δευτέρα - Τρίτη), πρόκειται να περάσουν από προγραμματισμένες εργομετρικές κι αιματολογικές εξετάσεις, σε δύο γκρουπ. Με τους μεν της Δευτέρας να προπονούνται, χαλαρά, στις εγκαταστάσεις των Γαζάτικων την Τρίτη το απόγευμα και τους μεν της Τρίτης, τη Δευτέρα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ