ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννινα με Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα

Στα Γιάννινα με Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/8, 18.45) σε φιλικό η Κέρκυρα. Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων ο υπό μεταγραφή τερματοφύλακας, Σάσα Σταμένκοβιτς.

Mε μια απογευματινή προπόνηση στον Πλάντραφο επέστρεψαν το Σάββατο (15/8) στις προπονήσεις οι παίκτες της Κέρκυρας, μετά το ρεπό της Παρασκευής. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο υπό μεταγραφή Σέρβος τερματοφύλακας, Σάσα Σταμένκοβιτς (αφίχθη την Παρασκευή 14/8 στο νησί και αφού νωρίτερα, την Πέμπτη, είχε περάσει εργομετρικά στην Αθήνα) και ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή (αντί των Τριαντάφυλλου, Σαμπανίδη) που την Κυριακή (16/8), στις 14.15 θα αναχωρήσει για τα Γιάννινα, ενόψει του απογευματινού (18.45) φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες».

Εν συγκρίσει με το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό και πλην του ένκοβιτς, η μοναδική επιπλέον διαφοροποίηση έχει να κάνει με την παρουσία του 18χρονου Σταμάτη Μανωλά αντί του Αλέξανδρου Γρηγοράκη. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κουτζαβασίλης, Σταμένκοβιτς, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Σιόντης, Κρητικός, Βίλα, Ζορμπάς, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Καραγιαννίδης, Κ. Μανωλάς, Μακρίδης, Μεντής, Βλάχος, Ντουαλά, Κόντος, Καρντόζο, Γεωργακόπουλος, Σόλιτς, Παρασκευαϊδης, Σ. Μανωλάς. Η επιστροφή στο νησί έχει προγραμματιστεί για αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ