ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπίνουλας: "Δεν σκεφτόμασταν ποιον αντίπαλο έχουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

O παίκτης της Κέρκυρας, Σπύρος Σπίνουλας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα μυστικά της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ. (AUDIO)

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Πέρα από τους αγώνες μπάσκετ, χτες είχαμε δράση και στο ποδόσφαιρο με το "χ" της Κέρκυρας με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Έτσι, στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο παίκτης της Κέρκυρας, Σπύρος Σπίνουλας.

Μεταξύ άλλων ο παίκτης των Φαιάκων είπε: "Αυτό που κάναμε στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ. Μπήκαμε στο γήπεδο με ψυχή χωρίς να σκεφτόμαστε ποιος είναι ο αντίπαλος και δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όταν μια ομάδα σαν τη δική μας έχει καταφέρει να μην χάσει στα τελευταία 5 παιχνίδια αποδεικνύει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και ας παίζουμε με την ΑΕΚ. Βγήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε όπως ξέρουμε. Ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Προσωπικά, δουλεύω σκληρά, κάνω ότι μου λέει ο προπονητής Αυτό βγαίνει στο γήπεδο και γι΄ αυτό με εμπιστεύεται".

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ