ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκέψεις για Τενγκαρίνια στην Κέρκυρα

Sport Lisboa e Benfica player Nico Gaitan (R) in action against Tengarrinha of Boavista during the Portuguese First League match held at Luz Stadium in Lisbon, Portugal, 08 November 2015. JOSE SENA GOULAO/LUSA
Sport Lisboa e Benfica player Nico Gaitan (R) in action against Tengarrinha of Boavista during the Portuguese First League match held at Luz Stadium in Lisbon, Portugal, 08 November 2015. JOSE SENA GOULAO/LUSA LUSA

Τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο της Μποαβίστα, Μπερνάρντο Τενγκαρίνια, εξετάζει η Κέρκυρα σύμφωνα πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία. (video)

Η Κέρκυρα συνεχίζει την προσπάθειά της για μεταγραφική ενίσχυση κι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι κι εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία είναι του 27χρονου Πορτογάλου μέσου της Μποαβίστα, Μπερνάντο Τενγκαρίνια.

Ο Τενγκαρίνια ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο και δόθηκε δανεικός από τους "δράκους" κατά σειρά σε Εστρέλα Αμαδόρα, Ολιανένσε, Σάντα Κλάρα. Το 2010 μετακόμισε στο Σετούμπαλ για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Βιτόρια, ενώ το 2012 πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της χώρας του, Πορτογαλίας, για τη γειτονική Βουλγαρία, καθώς αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Μετά από ένα εξάμηνο επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φρεαμούντε. Τη σεζόν 2013/14 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντεσπορτίβο Σάβες, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν κάτοικος Οπόρτο, καθώς αγωνιζόταν για την Μποαβίστα.

Δείτε video από τον Τενγκαρίνια σε δράση:

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ