ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε επαφές με Νίκολα Μίτροβιτς η Κέρκυρα

Σε επαφές με Νίκολα Μίτροβιτς η Κέρκυρα
Νίκολα Μίτροβιτς

Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός μέσος, Νίκολα Μίτροβιτς, είναι σε επαφές με την Κέρκυρα. Διαβάστε για τον πρώην χαφ της Μακάμπι Τελ Αβίβ που μέχρι πρότινος έπαιζε στη Νάπρεντακ.

Την περίπτωση του Νίκολα Μίτροβιτς εξετάζει η Κέρκυρα. Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός χαφ έχει προταθεί στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων, η οποία είναι σε συζητήσεις μαζί του μήπως και επιτευχθεί συμφωνία.

Στο πρώτο μισό αυτής της σεζόν αγωνιζόταν στην Νάπρεντακ, ομάδα πρώτης κατηγορίας Σερβίας. Έχει παίξει σε 13 ματς και έχει βάλει 2 γκολ. Παλαιότερα έχει περάσει από Παρτίζαν, από Volga (Ρωσία), Ουίπεστ (Ουγγαρία), Βιντεότον (Ουγγαρία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μπνέι Γιεχούντα (Ισραήλ) και Ανόρθωση.

Με τη Βιντεότον έχει αγωνιστεί σε προκριματικά Champions League και στο Europa League, ενώ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Champions League (2015-2016) και στο Europa League. Έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του στο Ισραήλ, την Ουγγαρία και στη χώρα του.

Ο Μίτροβιτς, που είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1987, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Έχει το λύσει το συμβόλαιό του με τη Νάπρεντακ και είναι ελεύθερος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, είναι κι άλλη ομάδα από τη Super League που τον έχει στη λίστα της.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ