ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού η Κέρκυρα

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Στην Κέρκυρα αφήνουν πίσω τους το μίνι-σοκ της παραίτησης του Μιχάλη Γρηγορίου και κοιτάνε την επόμενη ημέρα. Το σχόλιο του Γιώργου Ζαρκάδα για τον πρώην πια τεχνικό της ομάδας.

Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κέρκυρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την ομάδα προκαλώντας ένα μίνι-σοκ στην ομάδα. Ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε ότι έχει πρόταση από ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από τους Φαιάκες, με το ρεπορτάζ να τον φέρνει στον Ατρόμητο στη θέση του Νίκου Νιόπλια.

''Για να κρατάς την υπόσχεσή σου πρέπει να υπογράφεις με καρδιά και ψυχή, όχι με στυλό και μελάνι'', ήταν το σχόλιο του προέδρου της Κέρκυρας, Γιώργου Ζαρκάδα, μέσω facebook για την απόφαση του Μιχάλη Γρηγορίου να αποχωρήσει από το νησί.

Πλέον, η Κέρκυρα είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού με με μία από τις περιπτώσεις που ακούγονται έντονα να είναι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες καθώς η ομάδα πρέπει να μπει σε τροχιά σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Εκεί δηλαδή που ήταν μέχρι την ξαφνική παραίτηση Γρηγορίου.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ