ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρόλε: "ΑΕΚ για πρωτάθλημα, η Κέρκυρα παραμονή"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ρόλε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρτίν Ρόλε που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη (2-0) της Κέρκυρας επί του Απόλλωνα Σμύρνης, Μαρτίν Ρόλε, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη "μάχη" του τίτλου και του υποβιβασμού, ενώ αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα. (AUDIO)

Η Κέρκυρα νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από το φάουλ του Μαρτίν Ρόλε, που χτύπησε στην πλάτη του Ίβαν Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3, στην εκπομπή "οι κουτσομπόληδες" με τους Βασίλη Τεμπέλη και Δημήτρη Σαμόλη, αναφερόμενος στο κομβικό τρίποντο σε βάρος της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", αλλά και στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2014-2015.

Ο 33χρονος εξέφρασε την εκτίμησή του για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και για τα σχέδιά του αφού αποσυρθεί από τη δράση. Διαβάστε όσα ανέφερε ο Λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ρόλε EUROKINISSI SPORTS

- Αληθεύει ότι πριν από το παιχνίδι έλεγες ότι θα βάλεις γκολ;

"Ναι είναι αλήθεια. Είχα αυτή την αίσθηση, το είπα και σε κάποιους συμπαίκτες μου ότι θα βάλω γκολ και τα κατάφερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε μια νίκη που μας δίνει πλέον καλές πιθανότητες να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Δεν θεωρώ ότι τα καταφέραμε ήδη, μένουν οκτώ ματς. Η παραμονή θα κριθεί στα τελευταία ματς και ελπίζω να συνεχίσουμε εμείς στη μεγάλη κατηγορία".

- Πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στην Ελλάδα μετά τη θητεία σου στον Αστέρα Τρίπολης. Το ένα σου παιδάκι, μάλιστα, γεννήθηκε στην Ελλάδα...

"Όπως το είπατε, γεννήθηκε εδώ το παιδί μου, οπότε αγαπώ αυτή τη χώρα και μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Είχα πολλές ευκαιρίες να επιστρέψω από όταν έφυγα από τον Αστέρα. Είχα τη δυνατότητα να πάω στην Ξάνθη. Τέλειωσε το συμβόλαιό μου στην Ο' Χίγκινς της Χιλής, ήμουν διακοπές στην Ισπανία και δέχτηκε τηλεφώνημα για να παίξω στην Ελλάδα.

Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε αμέσως να πάμε στην Ελλάδα. Επικοινώνησα με τον ατζέντη μου και έτσι έγινε. Δεν το σκέφτηκα καθόλου".

- Πού αποδίδεις το γεγονός ότι έρχονται τόσοι πολλοί συμπατριώτες σου να παίξουν στην Ελλάδα, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα μπορούν είναι ποιοτικοί παίκτες;

"Πρώτα από όλα είναι η ποιότητα ζωής. Είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την Αργεντινή. Καθαρά αγωνιστικά, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι... πρώτης γραμμής, στο δεύτερο σκαλοπάτι. Αλλά είναι μια καλή αρχή για έναν Αργεντινό που θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη".

- Ποια ομάδα βλέπεις πρωταθλήτρια;

"Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και έχει πολλές πιθανότητες. Όπως στον τίτλο, έτσι και στον υποβιβασμό όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές".

- Πώς βλέπεις το μέλλον σου μετά το ποδόσφαιρο;

"Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Είχα προτάσεις να επιστρέψω στην Αργεντινή μετά το πέρασμά μου από τη Χιλή. Επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Θα με ενδιέφερε να γίνω προπονητής μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Κέρκυρα το ντέρμπι παραμονής, 2-0 τον Απόλλωνα
Μαντζουράκης: "Βλέπω βελτίωση και πρόοδο"
Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ